«
»


Največja razglednica v Sloveniji

Posted by Mojmir on May 24, 2011

Ali veste koliko meri največja razglednica v Sloveniji? Ogromnih 3m x 1m! Kako jo bomo pripeljali na trg in kasneje poslali naslovniku še ne vemo. Vemo pa , da bo razglednica kraljevala na Tartinijevem trgu v Piranu v petek, 27.5.  in soboto, 28.5. vsak, ki bo želel se bo lahko z razglednico fotografiral in se celo podpisal nanjo.

Kaj bo na prvi strani VELIKANKE?

Najverjetneje si mislite, da bo kakšna divja provokacija. Ne, ni res! Tokrat ste se zmotili. Na prvi strani bo ogomren gumb. Gumb je amblem, logotip letošnjih »Otroci na trgu«. To je prireditev na kateri bodo sodelovali vsi otroci stari od 5 do 9 let iz piranske občine.

Na razglednico VELIKANKO  se bo mogoče podpisati v petek med 8.00 in 13.00 ter v soboto med 8.00 in 19.00.

In še!

In ker ima vsaka velikanka tudi svojo manjšo sestrico, jo ima, manjšo sestrico namreč, tudi naša velikanka. Natisnili smo točno 1000 pomanjšanih velikank. Vse so oštevilčene. Vsaka ima svojo številko. Te razglednice bodo na prodaj, vsak si bo lahko kupil svojo za spomin. Denar od prodaje le teh pa bo šel v otroke. Tako piše na zadnji strani. V otroke tako, da jim bo omogočil obiskovanje tečaja angleškega jezika.

Na koncu a ne zadnje!

Udeležba je obvezna!

Resnično za konec!

Razmišljamo komu bi VELIKANKO poslali. Ideja je padla, da bi jo lahko poslali na UNICEF Slovenija. Nanjo pa bi napisali: »Prosim vas, da pošteno gospodarite z denarjem, ki je za otroke!«

Leave a Reply

Comment