«
»


prvomajske počitnice v Portorožu

Posted by Mojmir on Apr 25, 2009
Portorož, prijeten, miren in zelen obmorski kraj. z bogato tradicijo turizma. poznavalci mu pravijo celo mondeni turistični kraj. ni lepšega kot preživeti praznik dela ob morju ali se v parkih nastavljati soncu.
na letošnje prvomajske počitnice so se portoroški hoteljirji še posebno pripravili! obiskovalcem bodo omogočili prijetno in koristno preživljanje prostega časa. gosti se bodo lahko poizkusili in se preizkušali v različnih aktivnostih. v ta namen so hotelirji iz ZDA pripeljali posebne naprave – simulatorje.

nekaj izmed ponujenih dejavnosti za turiste:

– Sprehod po luni ali koplji luknje vseh velikosti
– Reli tisočerih jezer ali vozi se po gradbišču
– Napad klonov ali beži pred bagerjem
– A si tudi ti not padel – v lukno od kanalizacije
– Star wors ali boj z bagerji
že vidim naslove v ponedeljkovih (4.maj) časopisih.
izjemen obisk med prvomajskimi prazniki v Portorožu. turistov je bilo za 5.7% več kot v istem obdobju lani.  in podoben bla bla.
g. Silič že zadnjih 10 let razlaga kako je vsako leto za 10% več obiska, če bi vse te % procente sešteli, bo letos Portorož 137.6% zaseden. ampak res, spet bo za 7% večja zasedenost hotelskih sob 😉
spodaj prilagam fotografije simulatorjev.
bagerček za ljubitelja malih lukenj

Sprehod po luni - bagerček za ljubitelja malih lukenj

večji bagerček za tiste, ki še lahko najmejo kredit

Reli tisočerih jezer

bager za srednji razred (javni uslužbenci, mali privatniki...)

Napad klonov

  • bager za kapitalisteA si tudi ti not padel
  • star wors

    Star wars

    2 Comments »

    Haj! Navdušujejo me vaši simulatorji!!! Sploh nisem štekal, da bi se na teh napravah lahko preizkušal čez celo zimo, premalo sem v Portorožu … Zdaj bo drugače! Zelo sta mi všeč “reli tisočerih jezer” in “napad klonov”. Zaradi te nove ponudbe razmišljam, da bi se v Portorož preselil kar za stalno! Upam, da cene niso več tako visoke kot v osemdesetih … Če pa so, bom pa kaj oddelal s pranjem kozarcev ali pometanjem po cesti, kot to Mojmir zna! Me zanima tudi, kje dobim žetone za simulatorje in koliko časa guštiram z enim žetonom, ker mislim pripeljat tudi prijatelje oz. prijateljice …

    June 5th, 2009 | 2:49 am
    Mojmir:

    ja, kar pripelji prijateljice. pripoveduj jim, da so ti simulatorji tvoji. bejbe padajo na dobre “avte” pa čeprav niso pravi!
    na simulatorju si lahko najdlje popoldan in zvečer, ko lastnikov luna parka ni ;-)))

    June 5th, 2009 | 10:37 pm
    Leave a Reply

    Comment