godci pod Tartinijem

Napisal Mojmir

 

 

 

 

klikni na spodnjo povezav in počakaj, da se odpre, res se splača ;-))))) 

 

video-2012-10-20-12-53-38


21.10.2012 || Kategorija: prosto po Prešernu
No Comments »

No pa da vidimo, če je res, da se brez vez nikamor ne pride?

Napisal Mojmir

Pravijo, da so največje napake tiste iz katerih se nič ne naučimo. Za vas imam predlog, ki vas bo rešil tega, da se vrtite v krogu in lovite lasten rep.

 

No pa da vidimo, če je res, da se brez vez nikamor ne pride?

Ali je res, da so veze bolj pomembne kot sposobnosti in znanje?

 

 

To kolumno berite kot prodajno pismo. Namreč, sam se z njo prodajam občinski oblasti, hotelirjem in turističnim delavcem piranske občine. Ker se dobre stvari same hvalijo in ker so posebni proizvodi cenjeni, naj se sam pohvalim. Naj vam v naslednjih vrsticah dokažem, da sem dober, da sem poseben in da sem  unikaten. To pa so same prodajne prednosti in greh bi bil takega produkta ne vzeti.

 

Na koncu si me ne boste samo želeli, ampak boste tudi racionalno zaključili, da se me splača imeti in uporabiti.

 

No, pa začnimo.

Sam sem mnenja, da je prav vsak med vami, mojimi bodočimi delodajalci, prišel na svoje delovno mesto preko veze in s pomočjo prijateljev. Tudi župan, saj če ne bi imel dobrih vez in zvez, ne bi bil izvoljen za župana. In ker sam nimam ne prijateljev, ne vez, ne zvez, se moram nekako drugače potruditi, da me opazite.

 

Zgodba.

V preteklem tednu sem imel veliko srečo. Sedel sem z občinarji, ki so kritizirali hotelirje in NVO. Sedel sem s hotelirji, ki so kritizirali občinarje in NVO. In sedel sem z NVO, ki so kritizirali tako občinarje, kot hotelirje.

 

Najverjetneje se boste vprašali kje je tu sreča? Ja, med vsemi sodelujočimi na pogovoru s hotelirji je bil tudi gospod, ki je izjavil: »Ljudje, mi rabimo koordinatorja, ker tega sami ne bomo mogli izpeljati!« Žal, gospod ni ne občinar, ne hotelir in ne predstavnik NVOja.

  Read the rest of this entry »


16.10.2012 || Kategorija: turizem
No Comments »