Steve Jobs

Napisal Mojmir

 

 

 

 

 

 

“Stay Hungry. Stay Foolish”.

Siate affamati, siate folli.

Se alla mattina vi guardate allo specchio e vi chiedete se quello che state facendo e’ quello che vi piace fare e la risposta e’ no, allora e’ il momento di cambiare qualcosa.

Siate affamati, siate folli, siate innovativi, avere il coraggio di combattere per ottenere un cambiamento, per ottenere il meglio.

Non accontentarsi della mediocrita’. E questi sono tempi socialmente e politicamente mediocri.


31.10.2011 || Kategorija: prosto po Prešernu
No Comments »

Air Jordan

Napisal Mojmir

 

 

 

 

 

 

Čigav je ta avijon?

Read the rest of this entry »


20.10.2011 || Kategorija: prosto po Prešernu
1 Comment »

Portorož leta 2111

Napisal Mojmir

O tej stvari sploh nisem hotel pisati. A me je nasmejalo dejstvo da v zadnjih dveh mesecih že drugič čistijo zbiralnik fekalij na Fonja placu v centru Portoroža. Zakaj je to pomembno pišem v zadnjem odstavku…

 

 

 

 

 

 

 

 

Fonja plac v centru Portoroža.  Tu bo še veselo…

Javna tribuna o Portorožu

V torek sem se udeležil javne tribune na temo Portorož kot bo nekoč. Zelo moram pohvaliti moderatorko ga. Manco. Dobro se je pripravila in potrudila! Na tribuni je bilo kakih 200 do 250 krajanov in radovednežev.

Primorske so napisale to

Kaj so nam prodajali?

Manca je imela dober čustveno obarvan govor z veliko “varovalkami” v stilu: saj ne bo tako, so le varjante, vedno bomo prej vprašali vas in podobno. Fer se mi je zdelo tudi, da je večkrat povdarila, da eno so želje drugo pa zahteve kapitala. Ker je moja napaka ta, da ljudem merim besede, sem se cel čas spraševal kaj nam Manca in z njo občinska oblast prodajajo. Cel čas sem si govoril kako dober marketinški govor si je sestavila.

Za kaj gre?

Read the rest of this entry »


15.10.2011 || Kategorija: prosto po Prešernu
No Comments »

zdaj kradejo tudi kipe…

Napisal Mojmir

včeraj zvečer sem se sprehajal po Forma vivi in opazil nekaj čudnega. skupinica moških je prišla z avtodvigalom in dvignila in odpeljala en kip. ker kipov ne vozijo na popravilo predvidevam, da bo končal na vrtu kakšnega pomembneža…

 

 

 

 

 

 

 

 

dvigajo kip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in to je ostalo od kipa


15.10.2011 || Kategorija: prosto po Prešernu
No Comments »