Zjutraj se zbudim in me je strah…

Napisal Mojmir

Zadnje čase se resnično bojim pogledati v časopise. Iz vseh gleda moja fotka. Ta mesec sta si zame vzela časa novinarka Primorskih novic ga. Lea Kalc in novinar Žurnal g. Janez Mužič.  Kaj je prišlo ven si lahko ogledaš na spodnjih izrezkih. Izrezka sta dva kako se potem reče? Na spodnjih dveh izrezkih… No ja glavno da ne bo na spodnjih zrezkih!

casopis4

casopis5

Tisto dekle v ozadju, ki ful razmišlja in ima kapo na glavi je moja najboljša hčerka Dora san!  Rudi san alias Sušito NaKagata pa tokrat ni uspel priti v objektiv.


22.01.2010 || Kategorija: prosto po Prešernu
No Comments »

Mojmir Kovač izjava za javnost

Napisal Mojmir

V zadnjih treh tednih sem se zelo veliko pojavil v medijih. In to prav povsod. RA, TV, časopisi, internet… NE MOREŠ VERJET!

No saj smo tudi bili aktivni. Z mularijo smo zbrali 800 in več kg hrane za pse iz zavetišča http://www.odpmz-drustvo.si/novice.htm pa smo naredili pohod z baklami, http://www.skid.si/ pa rolanje in Fonja party, pa novoletni tek in mogoče še kaj.

A največji eho je povzročila izjava, da je Piranska občina bogata. Primorske novice so objavle http://www.primorske.si/ in tudi Žurnal ni bil od muh  http://www.zurnal24.si/

casopis2

stara fotka, lepa fotka


casopis3

nova fotka, okrogla fotka

casopis1

modrost malega človeka

Če je meni uspelo povedat dve pametni, si lahko predstavljaš koliko pametnih povedo ljudje v enem dnevu.

In kaj beremo mi? Neumnosti in laži, ki jih govorijo bebavi politiki!
Predlagam, da si zapišeš, vse kar pametnega poveš ali slišiš od prijateljev in to pošlješ novinarjem. Le tako bomo brali tudi kaj pametnega.


21.01.2010 || Kategorija: prosto po Prešernu
No Comments »

Novi portoroški tekači

Napisal Mojmir

nedelja, 10.1.2010 avtokamp Lucija, 11.11

ne moreš verjeti, zbralo se nas je 15 + kuža Indy, ki ga je Polona pripeljala kakat v avtokamp (brez vrečke). vsi tej lepi ljudje so se zbrali, da bi nekaj naredili zase. pravijo, da bodo resno zagrabili in v dveh mesecih poskušali preteč vsaj nekaj kilometrov brez predaha. no, eni med njimi (temi na fotki) v resnici že tečejo…

to so frajerji, po 60 minutni vadbi se še smejijo

to so frajerji, po 60 minutni vadbi se še smejijo

v bistvu, če pogledaš boljše smo že kar shujšani. še malo pa bo! izguba kilogramov se seveda najbolj pozna pri dekletih. bolj kot gledam, bolj se mi zdi kot, da imajo 10 let manj, vse skupaj. precizna vaga je pokazala, da smo vsi skupaj v avtokampu shujšali skoraj 1725g!


10.01.2010 || Kategorija: Rekreacija
No Comments »

Mojmir in težave vsakdanjega življenja

Napisal Mojmir

Včasih mi je v življenju resnično hudo! Zato, da imam mir se moram veliko žrtvovati…

tivoli

počasi dekleta saj je za vse dovolj!

tivoli3

joj mravlje ti hodijo po nogi!!!


02.01.2010 || Kategorija: prosto po Prešernu
2 Comments »

Mojmir Kovač in prodajni rekordi

Napisal Mojmir

Moram se pohvaliti. Imam kar nekaj osebnih rekordov v dnevni prodaji. V bistvu imam osebni rekord za vsako stvar. Naštel pa bom le najbolj zanimive številke prodaje v enem dnevu:

4000 krofov Mlinotes

475 kg čevapi MIP

120kg zelje

57 kg pečenice

853 trojčov vložene zelenjave Valfrutta

195 pločevink Guarane

96 kg puranjih čevapov Perutnina Ptuj

118 paketov paniranih mini filejev

620 smoothie Fructal

504 Fructal sokov

Seveda te številke večini od vas ne pomenijo dosti oz. sploh nič. Je pa od zadaj veliko delo in prepričevanje ljudi v to, da se jim nakup splača. Aja, najpomembnejši podatek je ta, da se je to dogajalo v vaseh kot je Sežana, Nova Gorica in Koper. To ni Ljubljana ali pa BTC, kjer je miljon ljudi…

Imam prijatelja, ki prodaja nepremičnine. On proda najmanjšo garsonjero in zasluži več kot jaz v dveh mesecih kljub vsem prodajnim rekordom…  Moram se prevsmeriti ;-))

HM KP_14.10.(Small)-1

zelenjava je zdrava...

HM KP_Pur.kroglice_18.11.(1) (Small)-1

...kako mi dobro stoji, obroč na košatih laseh

...jaz sem mala rožica...

...jaz sem mala rožica...


02.01.2010 || Kategorija: prosto po Prešernu
1 Comment »