jesensko pospravljanje

Napisal Mojmir

Tistega dne sem dobil nalogo, da malo pospravim svoje stvari, ki se valjajo po vrtu. ja, bilo je potrebno naročiti manjši kamjončin, da je odpeljal vso šaro.

Na kamjončin sem zmetal vsega, manjkali so samo mrtvi – no ja to se tako reče!

Začel sem hoditi okoli hiše in nosit stvari na kup. To je bil tak lepotni popravek vrta. Narava je kar lažje zadihala. Pozorno žensko oko je opazilo, da se izogibam kleti. Pa sem dobil komando, da naj se posvetim tudi temu delu hiše, kamor le s težavo posije sonce.

In sem začel. Na plano sem začel nosit stvar za stvarjo. Tu pa ni bilo več heca, Na odpad sem “pospremil” stvari, ki so imele veliko čustveno težo. Stvari za katere smo potrošili kar nekaj denarja, časa in na katere smo bili ponosni.

Ali je ta odhod na smetišče pomenil tudi odhod na smetišče zgodovine bo pokazal čas!


28.10.2009 || Kategorija: prosto po Prešernu
No Comments »

ponovno rojstvo!

Napisal Mojmir

Ste že opazili, da je blog v razsulu?

Strežnik na katerem sem visel, se je čudežno zaprl. Na zelo preprost in eleganten način sem ostal brez vseh podatkov. Še dobro, da je moj vrli računalničar Rudi imel nekaj stvari shranjenih in nekaj malega mu je uspelo rešit…

Tako si sedaj lahko ogledujete fotografije brez fotografij in razmišljate kaj vse bi lahko bilo tam.

Cilj je postavljen, uredi in posodobi blog. V prihodnjih dneh bodo tu spet nove informacije in zgodbe.  Prva bo o jesenskem pospravljanju opreme za organizacijo, pa par besed o temu, kako smo virus prenesli v Ljubljano …  Sproti pa bom dodajal fotke na stara mesta, seved, če ne bo preveč komplicirano!


26.10.2009 || Kategorija: Uncategorized
No Comments »